Ga naar de inhoud

RDG Systems is erkend Smappee installateur

Dankzij het functionele en toekomstgerichte design zijn de Smappee laadpalen een toegevoegde waarde voor zowel jouw bedrijf of woning. De laadpalen zijn gemaakt van duurzame materialen en vergen weinig onderhoud. De subtiele LED-verlichting geeft de laadstatus aan. Het zorgt ook voor voldoende zichtbaarheid en verhoogde veiligheid ‘s nachts. Operatoren van laadpleinen kunnen de lichtintensiteit aanpassen en een timer instellen om het licht aan of uit te schakelen. Je kunt zelfs de vorm van de LED en de kleur van de laadpaal aanpassen aan het merk van je bedrijf.

Installatie laadpaal

Een laadpaal voor uw elektrisch voertuig is niet enkel perfect voor thuisladen, maar ook voor het laden op een bedrijfsparking of op semi-publieke plaatsen zoals commerciële faciliteiten en stadsparkings.

Laadpaal voor bedrijven

Met de dynamisch load-balancing van Smappee kun je eenvoudig het gebruik van zonne-energie maximaliseren voor het laden van elektrische wagens gedurende de dag. Hierdoor optimaliseer je jouw zelfvoorziening en bespaar je kosten. De autonome beveiliging tegen overbelasting van Smappee zorgt er voor dat het systeem van je gebouw binnen de vermogensgrens blijft. Zelfs met de extra vraag van opladende elektrische auto’s zijn er geen dure aanpassingen aan jouw elektriciteitsinstallatie nodig.