Ga naar de inhoud

Smappee laadoplossingen

RDG Systems is erkend installateur van de slimme Smappee laadoplossingen. De elegante en robuuste laadpalen van de Smappee EV Line hebben een laadvermogen van 3,7 tot 22 kW per laadpunt (1- of 3-fase) en laadmodus 3 (IEC 61851) en zijn geschikt voor elke EV en elke elektrische installatie. Dankzij de optie voor vaste laadkabels (type 2) kan je meteen na aankomst starten met laden. Plug jouw wagen in, swipe met RFID of scan de QR-code om te starten met laden. Bovendien krijg je met de Smappee App real-time inzicht in jouw laadproces en -gegevens.

Smappee EV Base

De laadpaal op maat van bedrijven. Kantoren, horeca of retail; zodra je meerdere laadpalen of een laadplein plaatst, heb je behoefte aan inzicht, controle en betaalmogelijkheden. De bekroonde Smappee EV Base is dé oplossing. Met de dynamisch load-balancing van Smappee kun je eenvoudig het gebruik van zonne-energie maximaliseren voor het laden van elektrische wagens gedurende de dag. Hierdoor optimaliseer je jouw zelfvoorziening en bespaar je kosten. De autonome beveiliging tegen overbelasting van Smappee zorgt er voor dat het systeem van je gebouw binnen de vermogensgrens blijft.

Smappee EV Wall

Rijd je elektrisch en wil je veilig thuis laden? Of wil je jouw wagen met zonne-energie laden of de laadkosten doorrekenen aan je werkgever? Smappee EV Wall is dé oplossing voor jou. Wil je zonne-energie maximaal inzetten voor je laadbeurten? Via de geïntegreerde energiebeheer-technologie laad je jouw elektrische auto doorheen de dag met zonne-energie. De unieke Artificial Intelligence van Smappee optimaliseert jouw zelfvoorziening. Zo bespaar je kosten en rijd je ecologisch. Geen zonnepanelen? Optimaliseer volgens je laagste energietarief en bespaar zo op je laadkosten.

Eenvoudig starten en betalen

Smappee EV Base biedt verschillende methodes om laadsessies te starten: scannen, swipen of direct laden. Scan de QR-code en betaal onmiddellijk via de Smappee App of swipe met de Smappee Smart Charge Card of andere gebruikelijke RFID-tokens. Zoek je een betrouwbare partner voor betaling en facturatie? Kies voor de Smappee CPO services of werk samen met een externe CPO.

Dynamisch load-balancing

De dynamisch load-balancing van Smappee maximaliseert het gebruik van zonne-energie voor het laden van elektrische wagens gedurende de dag. Dankzij de unieke Artificial Intelligence van Smappee optimaliseer je jouw zelfvoorziening en bespaar je kosten. Ondertussen zorgt de autonome beveiliging tegen overbelasting van Smappee ervoor dat het systeem van jouw gebouw binnen haar vermogensgrens blijft. Zelfs met de extra vraag van elektrische auto’s die laden, zijn er geen dure aanpassingen aan de elektriciteitsinstallatie nodig.

Inzicht en controle

Via het professionele Smappee Dashboard krijg je een gedetailleerd overzicht van alle laadpunten en hun opbrengsten. Stel tarieven voor direct payment en prioritair laden in tot op gebruikersniveau. Laden met zonne-energie of enkel tijdens daluren om te besparen op elektriciteitskosten? Na sluitingstijd de laadpaal uitschakelen? Het kan allemaal eenvoudig via het Dashboard.