Ga naar de inhoud

Investeer in zonnepanelen

Ben je het beu om teveel te betalen voor je energiefactuur? 60 à 70% van je energiefactuur zijn momenteel kosten, hoe meer je verbruikt hoe meer je hiervoor betaald. De elektriciteitsprijzen en bijhorende lasten blijven in de toekomst alleen maar stijgen. Wil je een slimme investering die je na 6 à 8 jaar hebt terugverdiend? Denk toekomstgericht en produceer je eigen groene energie!

Voor bedrijven

Er zijn verschillende types zonnepanelen en opstellingen. RDG systems helpt u met een oplossing op maat voor uw bedrijf. Uw voordelen:

  • U maakt van een kost een investering
  • Terugverdientijd van ongeveer 6 à 8 jaar                               
  • 120% investeringsaftrek
  • Een groen imago voor uw bedrijf
  • Verkrijgen van groene stroom certificaten

Voor particulieren

Zonnepanelen plaatsen op uw woning is nog steeds een goed idee. Een fotovoltaische installatie is betaalbaar en renderend. RDG systems gebruikt duurzame zonnepanelen en omvormers van topmerken. Zo bent u zeker van kwalitatieve zonnepanelen en een toprendement. Is uw woning ouder dan 10 jaar? Dan geniet u van het verlaagd btw-tarief (6%).

Voor landbouwers

Veel landbouwers gebruiken de ruimte op hun daken of op ongebruikt land om er zonnepanelen te plaatsen. Investeren in hernieuwbare energie is een goed idee. Het laat toe om elektriciteit op te wekken voor uw landbouwbedrijf. De stroomproductie en rentabiliteit hangt af van het soort installatie dat u kiest. RDG Systems adviseert u graag.