Laadstations elektrische voertuigen

EV-Box is de marktleider op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen en gerelateerde cloud-based services. Met meer dan 36.000 geplaatste laadstations wereldwijd, voorzien we particulieren, bedrijven, faciliteiten en uitegbreide publieke plaatsen van laadopportuniteiten.

EV-Box combineert de hard- en software tot een homogene laadoplossing om zo een optimale en energie-efficiënte laadervaring te creëren. De laadstations van EV-Box zijn universeel en kunnen gebruikt worden voor elk elektrisch voertuig, op elke locatie en op elk moment van de dag.

EV-Box biedt 3 verschillende varianten van laadstations aan, alsmede laadaccessoires, Smart Charging diensten en online abonnementen die ervoor zorgen dat men op een eenvoudige manier meerdere laadstations kan beheren. Deze producten kunnen tevens worden gepersonaliseerd op aanvraag. De personalisering zorgt onder andere voor aangepaste covers, variabele laadtarieven, energie-efficiënte configuraties, compatibiliteit voor alle elektriciteitsnetwerken en nog veel meer.

Deze flexibiliteit is niet enkel perfect voor thuisladen, maar ook voor het laden op een bedrijfsparkeerplaats, of op semi-publieke plaatsen zoals commerciële faciliteiten en stadsparking.

Meer informatie nodig over een dienst?

Contacteer ons

Sitemap | Webdesign by BOA.be