Een domoticasysteem op maat van uw woning

Domotica is geëvolueerd tot een overzichtelijk geheel van verschillende technieken die, tot op het niveau dat u wenst, automatisch op elkaar kunnen afgestemd worden. Dit zorgt voor een verhoging van comfort, veiligheid, flexibiliteit én voor een rationeel energieverbruik. De eenvoud van een domoticasysteem met bvb. een touchscreen draagt bij tot de gebruiksvriendelijkheid van een installatie. Gedaan dus met een eindeloze rij druktoetsen zonder bijhorende vermelding of symboliek.

Domotica kent vele toepassingen. Zo kunt u aparte sferen instellen voor verschillende ruimtes. En dankzij een “alles uit” kunt u zich veel kopzorgen besparen. Verder behoren eveneens padverlichting, bewegingsdetectie, een paniektoets, branddetectie en aanwezigheidssimulatie tot de mogelijkheden.

Comfort en gebruiksgemak worden nog verhoogd door de koppeling van het domoticasysteem met verwarming/airco, ventilatie, motoren, sensoren, audio/video en camera’s. Al deze toepassingen kunnen gebruik maken van een handige visualisatie via iPhone, iPad, iMac, Android Smartphone of tablet.

Belangrijk om weten is dat we hiervoor enkel samenwerken met fabrikanten die reeds jaren op de markt zijn en kwaliteit en betrouwbaarheid voorop stellen. RDG Systems zorgt met zijn jarenlange ervaring voor een perfecte installatie van uw domoticasysteem aangepast aan uw wensen.

Meer informatie nodig over een dienst?

Contacteer ons

Sitemap | Webdesign by BOA.be